18 maart 2017

Glasmozaïek

Darling Dotz:
Darling Dotz zijn gemaakt van glas en kunnen zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden. De steentjes/druppels zijn vorst en UV bestendig. Gemaakt door het sinterproces deze kleine druppeltjes van glas zijn sterke evenals prachtige steentjes. Elk steentje is 8mm in diameter en 4mm dik en goed te combineren met onze Ottomansteentjes van 8×8 mm. 75 gram is ongeveer 175 steentjes. Oppervlakte is ongeveer 10×10 cm.

Verkrijgbaar in de kleurenmixen Blauw, Geel, Paars/roze, Regenboog, Pastel, Blauw/groen, Geel/groen, Zwart/wit/grijs.

Ottoman steentjes:
Deze steentjes zijn 8×8 mm en van glas gemaakt. Ze kunnen worden gebruikt in combi met onze andere steentjes, zijn geschikt voor binnen en buiten. Ze zijn vorst en UV bestendig. 75g = ±135 tegeltjes daarmee kan ongeveer 10×10 cm belegd worden.

De steentjes zijn verkrijgbaar in vrolijke kleurenmixen van 75 gram. Zoals Blauw, paars, roze, bruin, rood/oranje, regenboog, pastel, zwart/wit/grijs, groen/blauw, geel/groen.

Keramic Puzzles:
Keramische steentjes, puzzels, ze zijn gemaakt van keramiek.

Te gebruiken binnen en buiten, vorstbestendig en ze kunnen tegen uv straling.
Het zijn puzzelstukjes, moeilijk te bewerken, de stukjes zijn zoals ze zijn, laat u verrassen voor het eindresultaat.

Kleurenkeuze is hot en cool. Hot zijn de warme kleuren, rood,paars,roze,bruin. Cool zijn de kleuren groen,blauw in allerlei tinten.
In 100 gram zitten 70 steentjes dat bedekt een oppervlakte van 15×15 cm.

Optic Drops:
kleuren mixen:
De ronde steentjes zijn van glas gemaakt en kunnen in combi met de anderen gebruikt worden. Ze zijn 12 mm in doorsnee, ongeveer 4mm dik, vorst en UV bestendig. Er zitten 40 steentjes in 50 gram dat is voor een oppervlakte van 6×10 cm.

Verkrijgbaar in allerlei kleurenmixen. de kleuren zijn: Blauw, Paars, Roze, Aqua, Groen en Rood/Oranje.